Éttermek
       Ajánlott éttermek
 
 

Ha Ön szeretné bemutatni vendéglátó helyiségét vagy boltját e honlap keretein belül,
úgy az alábbi lehetőségek közül választhat:

1 - Linkcsere
      Rövid ismertető az Ön vendéglátó helyiségéről vagy boltjáról, mely annak honlapjára mutat.
      Példát és további információt a
linkcsere oldalunkon olvashat!

2 - Információs adatlap
      Rövid ismertető az Ön vendéglőjéről, amelynek hivatkozása a honlapunkon található adatlapra mutat.
      A példát a Kamra Ételbár adatlapján láthatja!


Egyéb hirdetési lehetőségért kérjük tekintse át médiaajánlatukat!


HIRDETÉS

Anyu
1111 Budapest, Bercsényi utca 8.
    

A Móricz Zsigmond tér és a Szent Gellért tér között, a Bercsényi utca 8-as szám alatt található meg az Anyu nevezetű leves és szendvics bár, amely méretével ellentétben a legnagyobbak közé tartozik - legalább is ami a forgalmát illeti.

  Facebook

Dallas
1037 Budapest, Zay utca 5.
    

Amerika ízei. Óriási hamburgerek Óbudán a Vörösvári út végén. A hely pazar, az ízek tökéletesek!

  Facebook

Halkakas
Budapest 1053, Veres Pálné utca 33.
    

Bájos kis bisztró a város szívében, ahol finoman, frissen és egészségesen készítik el halételeinket. Kapható füstölt busa-pástétom, halburger, füstölt pisztrángsaláta, harcsa-gyros, ropogós ponty és harcsa curry, valamint egyéb halas szendvicsek, levesek és kézműves sörök sokasága. Aki a hagyományos magyar halas ételeket keresi, az itt csalódni fog, mert nincs halászlé, se harcsa paprikás, se rántott ponty, rizzsel, tartárral. Helyette van fish and chips remoulade szósszal, és saláta omlósra füstölt pisztránggal. A halat kizárólag Magyarországról, fagyasztás nélkül szerzik be.

  Facebook

Happy Facer
1031 Budapest, Bécsi út - Viador utca sarok
    

Nálunk a hamburger színtiszta marhahúsból készül, és a kiegészítők közül is amit csak tudunk, mi készítünk (ketchup, pácolt uborka, burgonyagerezdek, stb.). Nem titkolt célunk ezzel többek között az, hogy megmutassuk, „junk food” nem alanyi jogon lesz egy étel, hanem a hozzávalókon és az elkészítés gondosságán múlik.

  Facebook

Kamra Ételbár  
Budapest 1051, Hercegprímás utca 19.
    

A Hercegprímás utca végén (a Magyar Nemzeti Bank és a Bankcenter mellett) van egy kicsiny és hangulatos étkezde, amely meglepően alacsony áraival kihagyhatatlan választás lehet annak, akiket a környék turistákra szakosodott éttermei, étkezdéi elriasztanak drágaságukkal. És emellett a Kamrában még finoman is főznek!

Facebook

 

Egyéb éttermek

Frici papa kifőzdéje  
Budapest 1071, Király utca 55.
    

Frici Papa kifőzdéje a Király utca forgatagában, egyedi, házias, nagyanyáink főztjét idéző ízvilággal, ám alacsony árakkal, baráti légkörrel várja régi és új vendégeit. Az étterem ugyan kicsit, de az étel kitűnő, az adag elfogadhatóan nagy, a kiszolgálás barátságos. Egy gyors és laktató ebédre feltétlen érdemes betérni!    

 
The Big Fish
Budapest, Andrássy út 44.
    

Budapest első tengeri bisztrója a város közepén. A legfrissebb tengeri fogások egyenesen a kikötőkből. Halak, rákok, kagylók változatos formában. Kiválasztod, megsütjük és egy pohár pezsgő vagy bor mellett elfogyasztod. Nálunk nem a halkés a fontos.

  Facebook

Nemo Fish & Chips
Budapest 1024, Lövőház utca 16.
    

Buda gyönyörű sétálóutcájában, a Lövőház utcában vár a NEMO Bar friss grill lazaccal, tengeri finomságokkal, édesvízi halakkal, fish&chipssel, halhamburgerrel, salátabárral, finom borokkal, jéghideg kézműves sörrel, kedvező áru ebédmenükkel.

  Facebook

Padthai Wokbar
1051 Budapest, Október 6. utca 4.
    

A kétszintes thai étteremben mindenki láthatja hogyan készül az étel, s bár szerű, magas asztaloknál és székeken foglalhatunk helyet. A hely hangulata a falra ragasztott vicces ábrák miatt vidám, a design jól eltalált. Az ételek fűszerezése erős, és olyan ízeket hoztak létre, amely egy Thaiföldön edzett embernek is elfogadható, de az is elégedett lesz vele, aki még életében nem kóstolt ilyen ételt.

  Facebook

  

 

Ajánlott cikkek

 
 

Ajánlott linkek

 
 Jelenleg nincs ajánlható link!

 

  Hozzászólás