HIRDETÉS

Sörözők, kocsmák
       Sörözők Budapesten

Budapesten lépten-nyomon sörözőkbe, italozókba, kocsmákba botlunk, s rengeteg érv szól vagy az egyik, vagy a másik mellett, hogy ez lesz a megfelelő hely a számunkra. A turisták számára leginkább vonzó hely a Nagykörúttól befelé, azaz a Duna felé eső terület, de ezen kívül is találni számos olcsó vagy érdekes helyet. Nehéz választani, mert ki a pénztárcájához, ki a hangulathoz méri a lehetőségeket; mi az alábbiakban felsoroljuk hová lehet érdemes beülni.


HIRDETÉS

Romkocsmák
   

Budapesten 2001 ót léteznek az úgynevezett Romkocsmák. Ezek napjainkban már turisztikai látványosságnak számítanak: régi, üres telkeken, lerobbant, lebontásra váró bérházak, gyárak udvarán működő "ideiglenes" szórakozóhelyek. A bérlők a terület adottságait használják ki, kreatív ötletekkel feldobva, színesítve azt, így hagyva meg az eredeti hely jellegét.

 
Cafe Hauzol
    

A Hauzol Kávézót a fiatalabb közép-korosztály látogatja, s egy kicsit '90-es évek retro hangulata van. Néhány ezer forintból megúszhatjuk az estét. Profilját tekintve klasszikus sörözőről/kávézóról van szó, s a kimondottan nagy vendégtér ellenére egy átlagos péntek estén egyetlen szabad asztalt sem találni. Valamilyen oknál fogva mindig sok a külföldi vendég.

VII., Erzsébet körút 26. Facebook

Előre 57
    

A helyiség belső tere egy szocreál büfére hajaz és kissé lepusztult hangulata van, amolyan retro kocsma a város közepén, de épp ezért hamar megkedvelheti az ember, már aki fogékony erre. A kocsma előnye, hogy olcsó és sok fiatal látogatja.

VII., Akácfa utca 57. Facebook

Élesztő
    

A magyar kézműves sör első romkocsmája, végtelen mennyiségben, minőségben és változatban folyó válogatott sörökkel, minőségi kultúrával, forradalmi gasztronómiával! A 17 csapon kezdetben csak magyar, később beindul a London-Budapest sörexpressz és a Crate, valamint a Camden Brewery sörei is.

IX. , Tűzoltó u. 22. Facebook

Gong Cafe
    

Budapest szívében, a New York Palota szomszédságában található. A tavasztól őszig tartó időszakban nyitott, télen zárt, fűtött terasz, italakciók és wifi fogadja vendégeit.

VII., Erzsébet körút 15. Facebook

Kakas Presszó
    

Az egyik legnépszerűbb és legolcsóbb kocsma, amely a Móricz Zsigmond téren, a Kálvin téren és a Deák téren is megtalálható. 12:00-től hajnali 4-ig tart nyitva, a Deák téri vendéglátóhely pedig egész nap! Mivel olcsó és kultúrált hely, és tökéletes egész estés programokra, így általában tele van vendégekkel.

Facebook

Klub Vittula
    

A kocsma kissé bizarr, amit a honlapjuk is hűen tükröz. A sötét pincébe egy rozsdás vasajtón át jutunk le, ahol meglepetésünkre mindenféle náció képviseli magát: punkok, trógerek, nyakkendősök és hippik, akik láthatóan jól érzik magukat a vegyes szagokkal teli helyen.

VII., Kertész utca 4. Facebook

Maláta Bisztró
    

A Ráday utca zajos világát kicsit hátrahagyva, a Mátyás utcában bukkanunk rá a minden szempontból tökéletes kocsmára. Kicsi, ám annál hangulatosabb hely viccesen olcsó árakkal és híresen kedves személyzettel. Buli előtti bemelegítésre, zártkörű partikra, délutáni kávéra vagy egy jó esti sörözésekre egyaránt hibátlan választás.

IX., Mátyás utca 11. Facebook

Ördögsarok
    

Leginkább egyetemisták látogatják. Hangulatos, félig kiülős hely az Astorián. Négy-személyes masszív faasztalok, tévék és két különböző sportcsatorna, a pulton lángnyelvek, a mosdóban ördög és angyal, a falon egy sémára felültetett régi plakátok. Az elrendezés egyszerű és ötlettelen, a szokásos beülős boxok, s az egész egy lepusztult tanteremre hasonlít, meghintve némi kocsmahangulattal.

VII., Károly körút 1. Facebook

Mister Söröző
    

A söröző egy tipikus kis kocsma, falvédővel, zenegéppel és különböző relikviákkal, pár percre a Batthyány tér forgatagától. A helyiség kicsi és zsúfolt, az emeleti galériára egy szűk és meredek lépcső vezet. Vendégeit környékbeli idősek bácsik és középiskolás fiatalok alkotják, viszont látványosan ittas és ápolatlan embereket nem szolgálnak ki.

II., Fő utca 49. Facebook

   

Ha Ön szeretné bemutatni vendéglátó helyiségét vagy boltját e honlap keretein belül,
úgy az alábbi lehetőségek közül választhat:

1 - Linkcsere
Rövid ismertető az Ön vendéglátó helyiségéről vagy boltjáról, mely annak honlapjára mutat.
Példát és további információt a
linkcsere oldalunkon olvashat!

2 - Információs adatlap
Rövid ismertető az Ön vendéglőjéről, amelynek hivatkozása a honlapunkon található adatlapra mutat.
A példát a Kamra Ételbár adatlapján láthatja!


Egyéb hirdetési lehetőségért kérjük tekintse át médiaajánlatukat!

 

 

 

 

Ajánlott cikkek

 
 

Ajánlott linkek

 
 Jelenleg nincs ajánlható link!