Bevásárlóközpontok
      
 
 


HIRDETÉS

Allee
   

Budapest második legfiatalabb bevásárlóközpontja, amely az egyik legjobb helyen épült: Buda központjában és fontos főútvonalak kereszteződésében. Mellette áll a Fehérvári úti vásárcsarnok, amely szintúgy Budapest egyik legjobban sikerült kereskedelmi létesítménye.

Tovább

Árkád
   

A 2-es metróvonal és a gödöllői HÉV találkozásánál építették. Méretei és forgalma által méltán nevezhető Budapest egyik legjobb bevásárlóközpontjának.
Megközelítése jónak mondható.

Tovább

Asia Center
   

Az első és eddig egyetlen kínai bevásárlóközpont, amely olcsó árujával a város minden részéből vonzza a vásárlókat. A 173-as busszal Újbudáról és a Belvárosból, a 96-os busszal pedig Újpestről is könnyen megközelíthető.

Tovább

Budagyöngye
   

Nem túl nagy, de jó áruválasztékú üzletközpont a Moszkva tértől pár kilométerre a budai hegyek irányába. A környék lakosainak kisebb bevásárlásokra ideális.

Tovább

Campona
   

Nagytétény és Budafok első számú szórakozó és bevásárlóközpontja. Sajnos elég messze esik Budapest központjától, de a dél-budai városrészek számára fontos találkozási pontot képvisel. Falai közt működik a Tropicarium, amelyet feltétlen fel kell keresnünk, ha eddig nem tettük!

Tovább

Corvin-sétány
   

Budapest legújabb bevásárlóközpontja. Helyén egykor egy lepukkant városrész volt, amelyet ledózeroltak városrész-rehabilitációra hivatkozva. Ezzel ismét eltűnt egy történelmi lakónegyed Pestről. A sétány ugyan kitűnő helyen van, de építészeti stílusa és az építése által véghez vitt területrombolás miatt negatív megítélés alá került.

Tovább

Csepel Pláza
   

Budapest legelhagyatottabb plázája: nemcsak egy félreeső, nehezen megközelíthető kerületben helyezkedik el, hanem a környezetében lakók anyagi helyzete által is gyér forgalmú létesítmény. Mozija viszont olcsóbb, mint a város más mozija, így aki lecsúszott egy premierfilmről, az itt nyugodtan megnézheti pár héttel később!

Tovább

Csillagvár
   

Jelenleg nincs elérhető információ!

Tovább

Duna Pláza
   

Budapest első plázája. Mérete mára kicsinek mondható, de boltjainak választéka kiemeli a kisebb bevásárlóközpontok közül. Újpestről és Angyalföldről könnyen megközelíthető, így elsősorban az itt lakóknak előnyös intézmény, viszont mivel a 3-as metróvonal mentén helyezkedik el, így tulajdonképpen Budapest számos pontjáról elérhető.

Tovább

Eurocenter
   

Óbuda bevásárlóközpontja a lakótelep és a hegyoldali villák által közrefogva.

Tovább

Europark
   

Az Europark Budapest központi és külső kerületeinek a határán helyezkedik el, így a munkából hazaigyekvőknek és a környéken lakóknak (pl. Wekerle-telep) kínál könnyed bevásárlást. A bevásárlóközpont főbejáratánál kialakított jégpálya január 16-ig minden nap várja a korizni vágyó gyerekeket, felnőtteket, családokat, iskolákat.

Tovább

Flórián
   

A Flórián bevásárlóközpont kissé régies és nem túl nagy, viszont mivel a környéken nincs más alternatíva, így a szomszédságában lévő Kórház utcai piaccal jó megoldás lehet a mindennapi bevásárlásra.

 

Lurdy-ház
   

Budapest központjának szélén, a Hungária körút mellett, a Lágymányosi hídtól pár percnyire található. Bár üzleteinek száma nem épp nagy, de a mozi és az étkezési lehetőségek miatt elfogadható célpont lehet a hétvégi kikapcsolódásra.

Tovább

Mammut
   

Buda szívében, a Moszkva tér mellett, forgalmas főútvonalak találkozásánál magasodik e bevásárlóközpont két épülete, melyek között az átjárást kétszintes hídon lehet lebonyolítani. Népszerűségét kicsit csorbítja, hogy közlekedő folyosói szűkek, így kerülgetni kell az embereket, de mivel rengeteg bolt és a Fény utcai piac is megtalálható falai között, így feltétlen jó választás a vásárláshoz.

Tovább

MOM Park
   

Mivel  Dél- és Észak-Buda között, az autópálya bevezető szakaszának kezdetén, és más budai főútvonal kereszteződésében található, így kitűnő helyen fekszik megközelíthetősége végett. Mivel üzleteinek száma alacsonyabb, így a kevesebb látogató miatt nyugodtabb, mint más központok. Érdemes egy-egy hétvégén beülni egy feliratos, idegen nyelvű mozira.

Tovább

Pólus Center
   

A Pólus Center Pest legészakibb városrészének, Újpalotának a határán épült, közvetlen az Asia Center mellett. A város központjából a 173-as busszal mintegy 25 perc alatt juthatunk el oda, bár aki a központból indul, annak létezik közelebbi alternatíva is.

Tovább

Rózsakert
   

A Rózsakert bevásárlóközpont a Moszkva tér és Óbuda közötti budai hegyvidék vásárlási lehetősége, bár kisebb méretei miatt előfordulhat, hogy valamit nem tudunk beszerezni.

Tovább

Újbuda Center
   

A bevásárlóközpont az egykori Magyar Kábelművek gyárépületéből lett kialakítva, így mérete adott, ami miatt nagyobb bevásárlásra és nézelődésre nem a legalkalmasabb. Aki a környéken lakik, annak ideális lehetőség.

Tovább

Savoya Park
   

A Savoya Park leginkább a dél-budai városrészek, Nagytétény, Budafok és Újbuda lakosainak lehet jó választás, hiszen a város központjából e hely már csak egy hosszabb utazás során érhető el. A 18-as villamos a Moszkva tértől indulva a Savoya Parkig viszi az utasokat.

Tovább

Sugár
   

Kitűnő helyen, a 2-es metróvonal és a Gödöllői HÉV találkozásánál építették az 1970-es években, s ez az egyetlen olyan áruház, amely átvészelte a rendszerváltást. Vele szemben, a főút túloldalán van az Árkád, Budapest egyik legnagyobb forgalmú bevásárlóközpontja.

Tovább

WestEnd City Center
   

A WestEnd Budapest legnagyobb és legforgalmasabb bevásárlóközpontja, mely a város szívében, a Nyugati pályaudvar és a Nagykörút mellett található. Gyakorlatilag bárhonnan könnyedén elérhető. Kissé zsúfolt, így egész nap élettel teli, nyüzsgő hely. Itt minden kapható a Nyugat-Európai márkák közül.   

Tovább

 

 


Vásár-csarnok

Piac

Bevásárló-központ
     
 

Ajánlott cikkek

 
 

Ajánlott linkek

 
 Jelenleg nincs ajánlható link!
 
 

Értékelés

 
     - Nem ajánljuk!
     - Felejthető
     - Átlagon aluli
     - Átlagos hely
     - Érdemes megnézni
     - Az egyik legjobb hely
     - Legjobb hely
- Feltétlen ajánljuk!

 

  Hozzászólás